Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie, 2018

Cu Adrian, la Lidişoimea

NAIVITATE: Cu Adrian, la Lidişoimea Parca ieri s-au intamplat toate... Sotul meu, căruia i-a placut nespus la Lidisoimea, a trecut la cele veșnice. Cand il scoteam la plimbare, se uita spre Sacaramb, si imi spunea ca vede locul despre care v-am povestit in linkul de mai sus. De la Adrian, nu mai am vesti, dar presimt ca, din cand in cand, sau poate destul de des, citește acest blog. Pentru el, scriu, ca stiu ca i-a placut sa stie cat mai multe despre locul natal si despre înaintașii nostri.

Rudele bunicii mele paterne

NAIVITATE: Rudele bunicii mele paterne Imi pare rau ca atunci cand trăia bunica mea Paulina, nu m-am ocupat cu scrisul, ca sa pot aduna cat mai multe informații despre descendenții mei paterni. Acum, sunt si eu in varsta, si nu imi mai amintesc despre prea multe lucruri.

Precizari despre familia mamei mele

NAIVITATE: Despre neamurile noastre de la Vărmaga Din ceea ce am retinut din acest link, pe strabunica mea materna a chemat-o Ileana Jeler. Ea a murit destul de tanara, la 3 ani dupa moartea fiicei ei, care a decedat la varsta de 25 de ani, "fara un diagnostic", cum zice verisoara mea, Cornelia. Din alta poveste, am inteles ca buna Lina, mama mamei mele a fost infiiata. Oare cum se numea strabunicul meu patern? Mare incurcatura cu aceasta familie numeroasa din care se tragea mama mea!