Treceți la conținutul principal

Despre Simina

Simina, dezamagita, pe drept cuvant


Mi-a parut rau ca tocmai pe blogul meu, care sunt fan inflacarat al Siminei, dar, mai ales, al mesajelor cantarilor sale, se duce aceasta "lupta" de pareri in legatura cu ea.

Nu era suficient ce s-a scris pe anume site-uri, a trebuit ca si aici sa se continue acest deserviciu care ni se face noua, ascultatorilor ei.

Public, si sper sa nu se supere, comentariul ei, in legatura cu dezamagirea simtita fata de unii dintre "fratii" ei de credinta.

http://disa-amestecate.blogspot.com/2009/12/despe-simina-palincas.html

Aici gasiti toate comentarile facute pe acest blog, la adresa ei.

"buna ziua tuturor...A fost, intr-adevar, o surpriza sa gasesc acest blog, si, din nou, sa ma bucur de alegerea pe care am facut-o, cu 5 ani in urma, de a ma retrage dintre acesti oameni, care vor sa spuna ca sunt "pocaiti", nu crestini. In nici un caz!

De cand am inceput sa cant la nivel profesional, asa cum scrie aici, de pe la 14 ani...acesti indivizi au avut mereu treaba cu mine... Daca tot am deschis subiectul, sa vi le spun pe toate, ca sa aveti, in continuare, "subiect" pt. ocuparea timpului...

Inainte sa ma casatoresc, s-a spus ca am un copil, apoi, ca l-am vandut (copilul)apoi, ca am o viata nepotrivita, cu cineva cu 30 ani mai mare ca mine, ca ma imbrac prea extravagant, ca de ce sunt blonda(pt. curiosi, asa m-am nascut, seman cu tatal meu)...acestea fiind doar o mica parte cu ce a trebuit sa ma lupt, ca sa dovedesc ca nu e adevarat, si mi se sfasia inima de durere, cand doar eu si D-zeu stiam adevarul.

SI TACEAM SI MERGEAM MAI DEPARTE. RASPLATA A FOST PESTE MASURA, RECUNOSC, SI ACEA PERIOADA A FOST CEA MAI MINUNATA, desi a fost ingrozitor de greu, uneori...pt. ca a trebuit sa imi dau seama ca, in biserici, nu sunt doar crestini care Il iubesc pe D-zeu, ci sunt si oamenii cei mai rai care ii poti intalni, uneori, in viata.

Daca ar putea si ar avea curaj, unii te-ar omori...Asa am decis, in 2006, sa nu mai am viata publica, sa ma retrag din atentia lor, sa nu mai accept nici o invitatie si sa ma concentrez pe scoala si viata mea care avea sa urmeze. Zis si facut...

Am terminat doua facultati, m-am casatorit si am incercat sa uit toate traumele traite printre minunatii "pocaiti". Se pare totusi ca VOI inca nu v-ati saturat sa fiti aceiasi oameni rai, fara inima, si, in continuare, sa aveti treaba altor persoane...De ce sa mai merg eu in bisericile voastre?? Sa va mai caut? Nu! Sa va mai cant? NU...Exact ceea ce ati dorit... Sunt MOARTA PENTRU VOI!

Incercati sa respectati asta si lasati exagerarile astea, despre operatii estetice si viata mea personala, ca, sincer,e cat se poate de pe langa subiect.

Dragii mei ceilalti, va multumesc pt. inima voastra si veti ramane mereu prezenti in rugaciunile si inima mea. Pentru voi imi pare rau, ca am ales sa nu mai fac asta.

Sa dea D-zeu sa ma vad cu toti in acea zi, in ceruri!

"Astept o noua zi". God Bless all!!! Love! "

Simina RAMANE TOATA VIATA PT. MINE.

Ma bucur ca sunt printe "ceilalti". Sunt fericita ca, in sfarsit, ea a luat atitudine impotriva rautatii celor care ar trebui sa-i raspunda cu dragostea mentionata in preceptele biblice. Sa lase deoparte rautatea si pornirile egoiste ale inimilor lor.

Ii respect, cu durere, decizia si ma multumesc cu ceea ce mai gasesc dintre cantarile sale.

Poate, intr-o zi, isi va invinge amaraciunea si o vom vedea printre noi, admiratorii ei, ale caror inimi canta la unison cu ea.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mama-Adriana Stoica

Iubirea de mama o simt si acuma, De cand ea la piept cu drag m-ocrotea, Cu lacrimi pe fata, mereu a mea, La Domnul Isus pentru noi se ruga: O, Doamne, o, Doamne, in mana Ta-i incredintez, O,Doamne,o,Doamne,si de rau, te rog sa-i feresti. Iubirea de mama-i alaturi de tine, In vorbe, in umblet, o simt tot mereu, Aproape-i de mine, in orice-ncercare, E mama, oricand, la bine si la greu. O, mama, o, mama, iubirea ta calda ti-o simt mereu, O, mama, o mama, tu esti aproape de sufletul meu! Iar chipul tau, mama il port tot cu mine, In negura noptii, prin vant sau prin ger. Purtat-ai pe brate o fiinta dorita, Pe care-ai iubit-o, si-aceea-am fost eu. Refren: O, mama, o mama, iubirea ta calda ti-o simt mereu, O, mama, o mama, tu esti aproape de sufletul meu. Trecut-au, dar, anii, si-acuma sunt mare, Si chipul tau, mama, acum s-a schimbat, Cu riduri pe fata, cu parul ca neaua, Dar zambetul dulce pe-obraz ti-a ramas. O, mama, o, mama, iti multumesc ca m-ai crescut!

Alimente INTERZISE înainte de CULCARE